Aspen kiest voor coachplatform OnzeCoach


Aspen

Aspen Oss heeft een lange geschiedenis in de productie van Active Pharmaceutical Ingredients (API’s), dat zich uitstrekt over 90 jaar. Aspen Oss levert wereldwijd complexe API’s van zeer hoge kwaliteit met een excellente klantenservice. Zo draagt Aspen Oss bij aan een stevige en betrouwbare positie van haar klanten op de pharmaceutische markt.

Trotse historie

De vestiging Aspen Oss valt onder Aspen Pharmacare, een bedrijf met een trotse historie die meer dan 160 jaar teruggaat. Het is de grootste farmaceut genoteerd op de Zuid-Afrikaanse beurs. Met vestigingen in 65 landen en 26 productiefaciliteiten op 18 locaties op 6 continenten zijn er ongeveer 10.000 medewerkers actief. Daarmee is het een belangrijke speler op de farmaceutische markt.

Coachplatform voor Pharma

OnzeCoach is verheugd en trots dat we een samenwerking mogen aangaan met dit prachtige bedrijf. We bieden met veel plezier en toewijding de medewerkers coaching aan  en ondersteunen daarmee hun persoonlijke en professionele ontwikkeling. Medewerkers kunnen via ons coachplatform zelf coaching aanvragen, zodat zij zelf de regie nemen over hun ontwikkeling. Zij kunnen kiezen uit meer dan 30 coachthema’s, kiezen zelf een professionele senior coach uit en boeken in de online agenda van de coach de afspraken in.

Na bedrijven in de retail, industrie en verenigingen, is het fantastisch dat ook Pharma OnzeCoach weet te vinden. Wij bedanken Aspen Oss voor het vertrouwen!

Volg OnzeCoach op Linkedin:
linkedin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *