Coaches bij Attero

Coaching bij Attero: eerst de fabriek in


 

Betrokken coaches
Attero heeft besloten per 1 januari 2013 alle coaching voor de organisatie voortaan bij OnzeCoach in te kopen. Hiermee wordt tegemoetgekomen aan de wens vanuit HR om meer grip op coaching te krijgen. Half  januari hebben de coaches van OnzeCoach een presentatie gekregen over Attero en een rondleiding door de afvalverwerkingsfabrieken en het terrein in Wijster (één van de vele locaties van Attero). Zo begrijpen we beter wat er leeft en speelt bij Attero  en kunnen we coachvragen in perspectief van de organisatieontwikkelingen plaatsen. Van onze kant hebben we een presentatie gegeven aan de afdeling HR om het concept van OnzeCoach verder door te spreken, zodat we snel en makkelijk van start kunnen gaan met onze samenwerking. Wij hebben er zin in!

Joop van de Weerd, HR Manager bij Attero, over de aansluiting bij OnzeCoach:

Attero maakt gebruik van Onze Coach

Vanaf 1 januari 2013 is Attero toegetreden tot de organisatie van Onze Coach. Belangrijkste reden voor deze keus is de wens van Attero om meer grip te krijgen op de afstemming tussen coachingsvragen en de afspraken over dienstverlening, duur, meetbaar resultaat en rapportage van coachingstrajecten. Ook de behoefte om het aantal coachingsbureaus waarmee zaken werd gedaan te beperken en de kwaliteit van coaching op een hoog niveau te handhaven was voor Attero aanleiding om aansluiting te zoeken bij het concept van “OnzeCoach”.
In ieder geval lijkt de start veelbelovend nu onze eigen ingang op de portal van OnzeCoach in de lucht is en (werk)afspraken zijn gemaakt tussen de afdeling HR en OnzeCoach en er ook een eerste kennismaking tussen coaches en HR adviseurs heeft plaatsgevonden. Vol vertrouwen en met belangstelling zullen we dit jaar de ontwikkelingen volgen.

Volg OnzeCoach op Linkedin:
linkedin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *