Coachmatchers heb je niet nodig

Coachmatching doe je zelf!


Het lukt je altijd zelf je dokter, bakker en sportschool kiezen. Zo kies je ook graag zelf je coach. Coachmatching is aan jou niet besteed, je wilt zelf bepalen welke coach het beste bij je past. je hoeft geen coachmatcher die bepaalt welke coach het best bij je past.

Personen of bedrijven die aan coachmatching doen, gaan er van uit dat je zelf niet in staat bent een passende coach te vinden. En dat een match op basis van je vraagstelling en/of persoonlijkheidsprofiel passend is.

Toch weet je zelf beter waar je behoefte aan hebt. Je weet dat je juist op dit moment een coach kan gebruiken die wat zachter is in de benadering, of juist wat prikkelender. Je hoeft niet aan het handje meegenomen te worden. Je wilt serieus genomen worden en kunnen kiezen uit alleen maar goede coaches. Coaches die in hun profiel duidelijk maken waar zij voor staan, wat hun benadering is, hun achtergrond en ervaring. Hoe zij worden beoordeeld door anderen die je zijn voorgegaan. Zo neem je het roer al in handen nog voordat je traject begonnen is. Met de coach van jouw keuze bepaal je je doelstellingen en kijk je naar waar je naar toe wilt.

Het is in onze bijna 10-jarige ervaring slechts tweemaal voorgekomen dat iemand een niet-passende keuze had gemaakt en graag van coach wilde wisselen. Met duizenden gevoerde gesprekken weten we én horen we dat het klopt: zelf je coach uitkiezen spreekt het zelfsturend vermogen van mensen aan. Coachmatching doe je het liefste zelf!

Kijk op onze site hoe wij dat vormgeven. Of kijk naar de vele voordelen van goed coachpoolbeheer!

Volg OnzeCoach op Linkedin:
linkedin