Coachpoolbeheer

Coachpoolbeheer: OnzeCoach zet de standaardStel je eens voor hoeveel tijd het oplevert als de coachpool goed loopt. Je hoeft niet meer op zoek naar passende coaches, ze individueel te contracteren, alles te coördineren, te monitoren en te controleren. Wat een verademing! En het kan gewoon: als je coaching via een handige coachdesk (bijvoorbeeld gekoppeld aan jullie LMS of HR-portal) aan je medewerkers aanbiedt. Coachpoolbeheer in optima forma!

Coachpoolbeheer

Het nut van het coachen van medewerkers heeft zich inmiddels in tal van bedrijven ruimschoots bewezen. HR en leidinggevenden zijn er vaak maar druk mee. Zoveel onderwerpen, zoveel coaches. De juiste coach aanbieden heeft al heel wat voeten in aarde. Maar ook als het coachingstraject eenmaal loopt, houdt het werk niet op. Je wilt weten of het aantal uren klopt, wanneer de gesprekken zijn gevoerd, of het traject niet te lang doorloopt, wat het oplevert en of de leidinggevende wel betrokken is bij het traject.

Grip op coaching

Het totaaloverzicht ontbreekt nogal eens. Ook aan de inkoop- en aanbodkant. Hoe meer coaching zich bewijst en ingeburgerd raakt, hoe hoger de kosten oplopen. Je wilt uiteraard  zicht en grip houden op de inkoop van coaching. Je wilt weten of de interne coaches misschien meer kunnen doen. En je wilt dat op een laagdrempelige manier de medewerkers kiezen voor de coach die het beste past. Dat valt niet mee als je geen goede coachdesk hebt.

Strak online aanbod

De inkoop van coaching en het aanbod aan de medewerker kan bij de meeste organisaties sterk worden geoptimaliseerd. OnzeCoach zet de nieuwe standaard in coachpoolbeheer. Wij kijken samen met organisaties naar de juiste opzet van de coachdesk en de samenstelling van de coachpool. In het strakke online aanbod met een directe agendafunctie zijn altijd alle afspraken voor coach, medewerker en organisatie in te zien. OnzeCoach contracteert de coaches en garandeert daarin een topaanbod Onze korte trajecten (gemiddeld 4,5 gesprek) factureren wij maandelijks achteraf; jullie betalen alleen wat daadwerkelijk is afgenomen. Wij rekenen een vast tarief per gesprek, daar zijn we glashelder in. En natuurlijk kunnen we interne coaches en mentoren opnemen in die pool, zodat ook zij in de coachdesk naar voren komen.

Onze coaches scoren een 9,3 op tevredenheid! Nieuwsgierig naar ons maatwerk? Wacht niet langer en neem contact met ons op via 085-3030231 of via info@onzecoach.nl. We komen graag langs voor een demonstratie.

Volg OnzeCoach op Linkedin:
linkedin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *