eventplanner

De Eventplanner voor DI Events


Op verzoek van DSM heeft OnzeCoach een nieuwe tool aan haar aanbod toegevoegd: de Eventplanner.

Veel organisaties vinden het lastig om Coachings- of Duurzame Inzetbaarheidsevents op te zetten. Terwijl het soms zo handig kan zijn om gedurende een korte periode veel mensen een gesprek te laten hebben bij een professionele coach.

De vraag

Neem DSM: Duurzame Inzetbaarheid staat daar hoog in het vaandel. Op gerichte wijze geeft de organisatie vorm aan het stimuleren van bewustwording van ‘beweging’ in al haar facetten.  Dat is wat werknemers nodig hebben: geen tijdelijke impuls, maar een organisatiebreed gedragen visie op de inzet van werknemers op verschillende gebieden: health, career en work-life balance.

De medewerkers van DSM krijgen met een online tool inzicht in hun inzetbaarheid op verschillende gebieden. Om dit met een professionele buitenstaander diepgaand en veilig te kunnen bespreken is de hulp van OnzeCoach ingeroepen. Niet alleen voor het voeren van de eenmalige DI gesprekken waar iedere werknemer eenmaal per vier jaar recht op heeft, maar ook om dat met een Eventplanner via onze portal te eenvoudig te kunnen regelen.

De oplossing

OnzeCoach is met die uitdaging aan de slag gegaan en heeft de Eventplanner ontworpen:  grote groepen werknemers kunnen in een keer uitgenodigd worden om deel te nemen aan eenmalige DI gesprekken die op de eigen werklocatie gevoerd worden. De medewerker kan zelf de afspraak inboeken op het moment dat het past. Loopt het storm, dan voegen we een dag of een coach toe. Eenvoudig en efficiënt.

De Eventplanner is er ook voor u

De Eventplanner is ook beschikbaar voor úw organisatie. Zo kunt u op allerlei manieren gebruik maken van de mogelijkheid om uw werknemers in een korte periode op een bepaald onderwerp te laten coachen. Niet alleen voor Duurzame Inzetbaarheidsgesprekken, maar ook voor eenmalige coachingsinterventies waarbij u de ervaring van gedegen professionals nodig heeft. Te denken valt aan een MD-week, een week voor Coachend Leiderschap, de balansmaand (anti-stress), etc.

Wilt u ook gebruik maken van de expertise van OnzeCoach en de Eventplanner? Maak een afspraak via events@onzecoach.nl of bel met 085-3030231.

Volg OnzeCoach op Linkedin:
linkedin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *