Gratis loopbaancoaching bij OnzeCoach



Als je als werknemer 45 jaar of ouder bent, kun je gratis loopbaancoaching krijgen van een senior coach van OnzeCoach. Met als doel de regie te houden over je eigen loopbaan, erachter te komen waar je staat, wat je kunt en waar je naar toe wilt. Met het gratis traject krijg je antwoord op de vraag ‘hoe richt ik -op basis van wie ik ben, wat ik kan en wat ik wil- de komende jaren mijn carrière in?’.

OnzeCoach stelt tijdelijk (een deel van) haar coachdesk open voor open inschrijving. Dus je hoeft niet Ahold, AkzoNobel, Nouryon, DSM of één van onze andere opdrachtgevers te werken om gebruik te maken van ons aanbod. Wij bieden vier uur gratis gesprekken aan met een senior loopbaancoach naar keuze bij jou in de buurt! Je hoeft je alleen maar even aan te melden. En dat kan zonder toestemming of medeweten van je werkgever. 

DE OVERHEID FINANCIERT

De gesprekken worden gefinancierd vanuit de subsidieregeling ‘Ontwikkeladvies Vijfenveertigplussers’. Samen met een coach kijk je naar je huidige werk, wat je kunt en leuk vindt en waar je je in de toekomst op kunt richten. Voor iedereen is het belangrijk om vooruit te kijken, ook als je nu goed op je plek zit. Nadenken over de toekomst en je persoonlijke ontwikkeling schiet er in de praktijk nog wel eens bij in. Met de gratis loopbaancoaching kun je geholpen worden om nieuwe en bestaande plannen in gang te zetten. De regeling eindigt 10 januari 2020 of eerder, indien de subsidiepot leeg is. Wacht dus niet te lang. Je hoeft zelf overigens niets te betalen of voor te schieten. 

ALLEEN DE BESTE COACHES

Bij OnzeCoach zijn ruim 70 coaches aangesloten, die gespecialiseerd zijn in meer dan dertig thema’s. Eén daarvan is Loopbaanontwikkeling, een groot en belangrijk thema binnen OnzeCoach. Met de handige online portal kies je een coach in de buurt en maak je makkelijk online een eerste afspraak. Gratis loopbaancoaching is er ook voor jou! Pak de regie over je loopbaan en schrijf je nu in.

Klik hier om je direct in te schrijven.


Volg OnzeCoach op Linkedin:
linkedin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *