In vijf jaar naar grootste coachportal


En zo zijn we alweer vijf jaar bezig met www.onzecoach.nl, inmiddels de grootste coachportal in Nederland. Steeds vaker wordt organisaties duidelijk dat we dé innovatieve coachpartner zijn. Niet voor niets mogen we alle coaching uitvoeren voor o.a. Ahold, DSM en AkzoNobel.

Ooit zijn we begonnen vanuit de behoefte van organisaties om medewerkers korte en krachtige coaching laagdrempelig aan te bieden. En inmiddels zijn we uitgegroeid tot Nederlands grootste en meest veelzijdige coachportal voor organisaties.  Daar worden we wel blij van.

Wat is er bijzonder aan de coachportal OnzeCoach?
We onderscheiden ons sterk op gebruiksgemak en innovativiteit. Zo bieden we als enige coachportal in Nederland een robuuste koppeling aan met HR portals en Learning Management Systemen. Heldere coachprofielen maken een keuze uit hoog gekwalificeerde coaches eenvoudig. In de online agenda zijn de afspraken snel geboekt.

Ook bijzonder is onze opname in de coachpool van reeds met de organisatie gelieerde coaches. Tenslotte wil je als organisatie niet alleen je coaching goed geregeld hebben, maar je wilt dat ook blijven doen met de coaches met wie je al een goede samenwerkingsrelatie hebt.

En natuurlijk hebben we de mogelijkheid om de interne coachpool in de coachdesk te integreren.

Meten = weten
We staan ook bekend om onze wijze van online resultaatmeting. Ieder gesprek wordt kort geëvalueerd en ieder traject uitgebreid (indien mogelijk ook door de leidinggevende). Zo weten we dat onze trajecten in gemiddeld 4,4 gesprekken zijn afgerond. En dat met een gemiddelde beoordeling van 9. Daar zijn we trots op!
Samen met de RUG gaan we in de loop van 2017 onderzoek opzetten naar het effect van coaching op Duurzame Inzetbaarheid. Ook daarin lopen we voorop.

Onze portal is in hoge mate adaptief: we hebben diverse boekingslijnen lopen en kennen verschillende ingangen in de portal. Voor de organisatie is 24/7 veel statistische informatie beschikbaar, zowel per periode als per bedrijfsonderdeel. We geven zicht en daarmee grip op de kosten, resultaten en kwaliteit van coaching.

Contact?
Wil je een keer een demonstratie krijgen van onze portal? We komen graag langs. Bel ons op 085-3030231 of mail op info@onzecoach.nl.

En voor nu: op naar de 10 jaar!

Volg OnzeCoach op Linkedin:
linkedin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *