leerrekeningen

OnzeCoach en persoonlijke leerrekeningenIn het nieuwe regeerakkoord kondigt het nieuwe kabinet onder “Leven lang ontwikkelen en kunnen werken tot de AOW-gerechtigde leeftijd” de komst van individuele leerrekeningen aan. Het gaat hierbij om een faciliteit die de fiscale aftrekpost voor scholingskosten zal gaan vervangen. Wat een goed plan!

Zelfregie
Uit internationale en inmiddels ook Nederlandse ervaringen blijkt dat eigenaarschap en zelfregie voor werknemers belangrijke stimulansen zijn om te werken aan hun eigen inzetbaarheid. XS2talent biedt al enige jaren, fiscaal gefaciliteerd, de mogelijkheid van een individuele leerrekening. Compleet met een online omgeving die de werkgever alle zorgen over de uitvoering uit handen neemt.

In die online omgeving wordt nauw samengewerkt met het boekingsplatform van Edubookers. Edubookers is de nieuwe en snelgroeiende speler op de markt van online aanbieden van cursussen en opleidingen. En vanaf deze week is ook beroepsgerichte coaching in de businessportal opgenomen. Het aanbod van coaching wordt volledig verzorgd via OnzeCoach. OnzeCoach is de enige Nederlandse coachportal waarin medewerkers op eenvoudige wijze toegang hebben tot een landelijk team van coachprofessionals. Zij voldoen allen aan de hoogste eisen op het gebied van opleiding en ervaring.  De handige zoek- en boekfunctie in de portal van OnzeCoach sluit naadloos aan bij de visie en werkwijze van Edubookers.

Samenwerking
Deze stevige samenwerking zorgt ervoor dat OnzeCoach een eerste stap maakt naar aansluiting op persoonlijke leerrekeningen. Het is van groot belang werkenden te ondersteunen in het vinden van het juiste aanbod in opleidingen en coaching. Niet alleen de administratie van het boeken en betalen van de opleidingen en coaching moeten afgehandeld worden, maar ook de toetsing aan de fiscale regels wat betreft de loonbelasting. XS2talent regelt dit. En dat is voor werkgevers en werknemers een plezierige gedachte.

Als OnzeCoach team zijn wij trots dat onze innovativiteit wordt onderkend. Met onze portal kunnen we terecht vooraan staan bij de nieuwste ontwikkelingen op de arbeidsmarkt.

Volg OnzeCoach op Linkedin:
linkedin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *