Partnership in duurzame inzetbaarheid en zelfregie


 

Onzecoach.nl en XS2talent kondigen partnership aan.

In de huidige maatschappij is duurzame inzetbaarheid van groot belang. Door veranderende werkrelaties en toenemende individualisering zijn nieuwe antwoorden noodzakelijk.

XS2talent en OnzeCoach zijn twee bedrijven die zich vanuit verschillende posities hebben gericht op deze antwoorden en gaan samenwerken om kennis en ontwikkeling van werknemers op te faciliteren en te stimuleren. XS2talent doet dat vanuit haar spaarconcept voor werknemers die persoonlijke ontwikkelingsbudgetten belastingvrij toegekend krijgen. Volgens Jan-Ide van Helden, initiator van
XS2talent, biedt dit concept portabiliteit over jaar- en organisatiegrenzen heen, stimuleert het de inzetbaarheid en arbeidsmobiliteit en geeft werknemers zelfregie over hun ontwikkeling. Daarnaast  levert dit lastenverlichting op voor de uitvoering van de HR-functie van bedrijven.

Naast opleidingspartners is nu ook een coachpartner gevonden in OnzeCoach.
Arnout Korteweg, directeur van XS2talent: “we waren heel duidelijk in onze eisen aan een coachpartner: we zochten geen kaartenbak met coaches, maar een web based concept als het onze, met een landelijk team coachprofessionals en dat vanuit een duidelijke visie is opgezet. Dat was een flinke zoektocht en er bleek er maar één te zijn in Nederland en dat is OnzeCoach.”  In reactie stelt Annette van Engelen, directeur van OnzeCoach: “ Deze samenwerking was volstrekt logisch, het was heel bijzonder te merken dat we onze diensten vanuit dezelfde visie hebben ingericht en daarmee mooi in elkaars verlengde liggen. Onze gezamenlijke speerpunten liggen op duurzame ontwikkeling, zelfregie en administratieve ontzorging. Het concept van XS2talent is uniek en dat is het onze ook.”

In de strategische samenwerking gaan beide bedrijven zich in eerste instantie richten op het technisch inrichten van de koppeling tussen beide portals en gezamenlijke marktverkenning. Voor de toekomst staan meer plannen op de agenda, waarbij aansluiting bij de laatste ontwikkelingen op de arbeidsmarkt centraal staan.
______________________________________________________

XS2talent
XS2talent biedt werkgevers, collectief of individueel , de mogelijkheid om opleidings- of duurzame inzetbaarheidsbudgetten vrij van loonbelasting uit te betalen op naam van hun individuele werknemers. XS2talent verlaagt de kosten van uitvoering van deze arbeidsvoorwaarde. XS2talent creëert daarmee een unieke propositie voor zowel de werkgever als  de werknemer op het gebied van employee/employer benefits, sparen en werknemersarrangementen.

XS2talent is een samenwerkingsverband tussen de Freia Groep en ABN-AMRO en wordt ondersteund door de AWVN

OnzeCoach
Met OnzeCoach kunnen organisaties coaching veilig outsourcen via een eigen web based portal binnen OnzeCoach, waarin aan de ene kant een landelijk netwerk van 40 senior coachprofessionals hun profiel en agenda plaatsen en aan de andere kant medewerkers een coach kunnen uitzoeken en online hun afspraken boeken. Het geheel wordt ondersteund door vragenlijsten, feedbacksystemen, mogelijke betrokkenheid van leidinggevenden en inzichtelijke statistieken. Werkgevers hebben op deze wijze grip op de kosten, de kwaliteit en de resultaten van coaching.

Volg OnzeCoach op Linkedin:
linkedin

Een gedachte over “Partnership in duurzame inzetbaarheid en zelfregie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *